Hlavní obsah
Článek

Jako jedna z mála vyrazila Agáta Prachařová (38) na zahájení lyžařské sezóny ve Špindlerově Mlýně opravdu za zimními sporty. A vhodně se na to oblékla. "Taky nejsem trapná. Přijet sem v teplákách a bundičce fakt trapný je," narážela na model svého muže Jakuba Prachaře (40).

"Když jedu na zahájení sezóny, tak jdu jezdit," krčila rameny. Toho, že by se jí mohlo na svahu něco stát, když už mají s manželem a synem koupené letenky na dovolenou do Thajska, se nebála.

"Já jezdím opatrně. Zato se bojím toho, že Kryšpín bude na horách s mojí mámou," nemá zřejmě příliš velkou důvěru v to, že jejího syna dokáže Veronika Žilková (62) ohlídat. "Je pravda, že tady na zahájení na tom stojíme po dlouhé době, takže jsou všichni lidi opatrnější. Párkrát jsem si sjela Svatý Petr, a dál to nebudu lámat přes koleno," dodala.

Žádný úraz prý ještě nikdy na lyžích ani snowboardu neměla. "Musím na to třináctkrát zaklepat, ale úrazy se mi vyhnuly. I když na snowboardu někdy jezdím docela extrémní věci, dávám si pozor," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám