Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikoliv francouzské město Versailles, ale její druhý domov v Praze bude místem, kde topmodelka Pavlína Němcová letos bude trávit Vánoce. Pravdou ale je, že kráska o Francii v Čechách zase tak ochuzena nebude. „Letošní Vánoce budu trávit se svou francouzskou rodinou,”prozradila.

„Přijedou i mí bývalí švagři, tchyně s tchánem i moji synovci a neteř, tak se na všechny strašně moc těším,” prozradila nám Němcová. Čas strávený s rodinou má pro modelku jistě velký význam. V minulosti totiž mezi ní a rodinou jejího manžela nepanovaly ideální vztahy, neboť jí francouzská rodina neumožňovala stýkat se s jejím dnes už dospělým synem Alainem. Čas ale zahojil rány a dnes už jsou vztahy v rodině více než ideální.

Příprava letošní štědrovečerní tabule bude letos na Pavlíniných bedrech. „Štědrovečerní večeři přichystám pro všechny já, a protože budeme v Čechách, tak uvařím typickou českou štědrovečerní večeři se smaženým kaprem, bramborových salátem a kapří polévkou,” tetelí se Pavlína a jedním dechem dodává: „Ctít tradice je pro mne základ všeho. Můj byt zdobím s prvním adventem a atmosféra Vánoc je pro mne tou nejkrásnější v roce.”

Česká topmodelka, herečka a aktuálně návrhářka šperků už se na nejkrásnější svátky v roce pečlivě připravuje už v těchto dnech. My jsem ji načapali zrovna jak z nákupního centra na pražském Chodově odváží mini vozítkem vánoční stromeček. Tento konkrétní strom ale nebyl určený do její domácnosti, ale vezla ho prý pro svou nemocnou postarší známou.

Reklama

Další články

Načítám