Hlavní obsah
Článek

To, čemu snad věřili jen ti největší snílci, se stalo skutečností. Taneční neumětel Lukáš Pavlásek (45) postupuje do velkého finále taneční show StarDance.

Lví podíl na úspěchu Pavláska má i jeho tanečnice Lucie Hunčárová, jež mu vymýšlí choreografie šité na míru a odvádí pozornost od Tydýta svými nespornými půvaby.

Snaživý, leč na parketu poněkud toporný komik, byl tentokrát porotou dokonce pochválen, přesto jeho taneční výkon v quickstepu a salse připomínal spíše snahu žáčka pochytit v tanečních základní kroky.

Diváci ho však milují a poslali ho dál na úkor Radka Bangy a Terezy Bufkové. Banga překvapivě skončil, ač jeho výkony s každým kolem gradovaly a quickstep mu v sobotu večer velmi sedl a chválen byl i za výtečnou salsu.

Banga přitom v týdnu svého soupeře Pavláska veřejně podpořil, když pro něj složil písničku na melodii songu Imagine od Johna Lennona. Nelíbily se mu totiž nenávistné komentáře, které se na Pavláska snesly poté, co minulý týden vypadl Leoš Mareš (47). Možná že tak komikovi s příznačnou přezdívkou Tydýt nechtěně přihrál hlasy navíc...

Zaslouží si Lukáš Pavlásek finále StarDance?
Ano, tančit sice neumí, ale snaha se cení
35,1 %
Ne, postoupit si nezasloužil, je to ostuda StarDance
64,9 %
Celkem hlasovalo 80151 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám