Hlavní obsah
Článek

Netypický vánoční večírek si užili herci ze seriálu Přístav. Místo svařáku nebo vanilkových rohlíčků se jím linula vůně benzínu. Herci i štáb totiž mezi sebou uspořádali závody v jízdě na motokárách.

Do závodění se vrhla i herečka Ivana Andrlová. Slavná představitelka princezen z 80. let to pořádně rozjela.

„Už jsem tu jednou před pár lety byla. Dnes jsem jela opatrně, protože mě trochu bolí záda, a tenhle druh zábavy jim moc nesvědčí. Bála jsem se proto, abych si s nimi nějak nešikovně nehnula. Byl to skvělý zážitek. Nejsem člověk, který by rád riskoval, tohle je míra adrenalinu přesně pro mě,“ řekla herečka.

Došlo i na povídání o přípravách na Vánoce. „Vánoce prožíváme úplně tradiční, napečeme, vygruntujeme, navaříme. Z jídel nejvíc miluju rybí polévku. Ale žádné zvyky jako házení pantoflem nebo rozkrajování jablek nedodržujeme. Na to já nevěřím. Nevěřím ničemu a dělám dobře,“ smála se Ivana Andrlová.

Martin Zounar je známý tím, že má rád všechno, co má kola, na závod se proto těšil jako malý kluk. „Byl to hukot, po prvním rozjezdu jsem byl čtvrtý. Těší mě, že jsem nechal za sebou kluky rekvizitáře i kameramany. Jen jsem si neuvědomil, že je dráha tak dlouhá, strašně mě z řízení bolí ruce. Ale ony jsou tu různé trati a můžou tu jezdit i děti. Možná sem vezmu svou dceru, myslím, že by ji to bavilo,“ líčil nadšeně Martin.

Do závodu se zapojili i Václav Jiráček, Sandra Černodrinská, Dominika Býmová, Bára Mottlová a další herci z primáckého seriálu.

Reklama

Další články

Načítám