Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazílie patří k největším světovým líhním topmodelek. Pětadvacetiletá Lais Ribeiro patří k prvotřídním brazilským kráskám. V budoucnu by se mohla stát nástupkyní svých slavnějších krajanek Gisele Bündchen, Alessandry Ambrosio či Adriany Limy.

Latinskoamerická fešanda se dostala mezi nejlepší modelky světa díky smlouvě s Victoria´s Secret. A právě pro andělskou značku nafotila zbrusu novou kolekci pestrobarevných plavek, ve kterých vynikla její ukázková postava. Jen málokdo by tipoval, že je mladistvě vyhlížející modelka už sedm let maminkou syna Alexandera.

Do modelingu exotická kráska vtrhla v roce 2009 a rázem se z ní stala hvězda. Začala předvádět pro Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Versace a další světové značky. Pro Victoria’s Secret začala pracovat už před pěti lety a patří k nejoblíbenějším tvářím této značky. Zároveň má na svém kontě kampaně pro Ralpha Laurena, Christiana Diora, Toma Forda, Gap nebo American Eagle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám