Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pro dívky s několika přebytečnými kily byly dveře do světa modelingu dlouho zavřeny. Iskra Lawrence je ovšem dalším důkazem toho, že ženská krása není limitovaná vahou ani mírami.

Pětadvacetiletá Britka se v období puberty trápila dietami, aby se přiblížila hubeným kráskám z časopisů. Po letech hladovění ale došla k závěru, že raději než vlastní tělo změní podstatu celého módního průmyslu. Z výrazného pozadí udělala svou přednost a její fotky si našly stovky tisíc obdivovatelů.

Iskra Lawrence už šest let kašle na počítání kalorií a dopřává si to, na co má zrovna chuť. „Ke snídani mám ráda zeleninové šťávy, ale nezakazuji si ani pizzu,“ tvrdí modelka, která je přirovnávána k Gigi Hadid (28). Podobnost se ovšem týká jen jejich tváře, nikoliv postavy. Z profilu by totiž Iskra mohla konkurovat spíše Kim Kardashian (43).

Žensky tvarovaná modelka své tělo už dávno neukazuje jen na sociální síti, ale dostala prostor i v prestižních pánských magazínech. Iskra se ovšem i po dosažení úspěchu drží přirozenosti a odmítá retušování svých fotek. Miluje totiž každý kousíček svého těla a od vystavování ji neodradí ani závistivé komentáře.

Reklama

Další články

Načítám