Hlavní obsah
Článek

U nás je jméno Julianne Hough sice známé málo, v rodné Americe je ovšem hvězdou, které bylo do vínku naděleno talentu vrchovatě. Sympatická blondýnka je herečkou, zpěvačkou, píše texty písní a především výborně tančí. V domácí verzi soutěže Dancing with the Stars se jí už dvakrát podařilo dovést svého svěřence až k vítězství. Její dosud největší herecká příležitost má ovšem teprve přijít a jak už to tak u remaků slavných filmů bývá, bude to buď kasovní trhák, nebo absolutní propadák. Hough totiž získala hlavní ženskou roli v plánovaném remaku muzikálu Pomáda z roku 1978.

Jak se sedmadvacetiletá Julianne popere se ztvárněním postavy Sandy, kterou mají všichni neodmyslitelně spojenou s Olivií Newton-John (67)? Nechme se překvapit. Jedno je ale jasné, tyto dvě dámy už měly tu čest se potkat, jak dokazuje jejich společný snímek, který očividně nadšená Julianne již před časem sdílela na Instagramu.

A kdo nahradí Johna Travoltu (61) v roli Dannyho? Dvaatřicetiletý Aaron Tveit známý z filmových Bídníků či seriálu Graceland. Obsazeny byly do filmu i Vanessa Hudgens nebo Keke Palmer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám