Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z postupování Lukáše Pavláska (45) do dalších a dalších kol soutěže StarDance jsou někteří diváci dost naštvaní, část z nich se dokonce nerozpakuje psát na sociální síť na adresu komika urážlivé komentáře. Jeho pokračování v soutěži je přitom hlavně a především v rukou diváků (toho druhého tábora, který mu fandí), neboť od poroty pravidelně dostává nejnižší hodnocení.

Z ‚hejtrů‘ si Pavlásek nic moc nedělá, co jiného mu taky zbývá, a bere je s nadhledem. Řekl to v rozhovoru pro Super.cz a znát je to i z jeho facebookové stránky.

„Všechny nás to ve Stardance baví a nikdo si tu zábavu nechce nechat kazit nějakou zlobou, nesnášenlivostí a frustracemi. Vůbec o nic nejde,“ končí například komentář k počinu Radka Bangy, jenž na podporu Pavláska složil písničku na melodii Imagine.

Nedávno zase v reakci na vzkazy okomentoval ‚bankovní kauzu‘ Miloslava Ransdorfa, když napsal: „Trochu čekám, jestli někdo v nějaké facebookové diskusi nepřijde se spikleneckou teorií, že ten Miloslav Ransdorf ty peníze chtěl vybrat pro to, aby koupil co nejvíc sms hlasů pro Pavláska a já mohl vyhrát Stardance“.

Sms hlasy od jeho fandů už mu zajistily místo ve čtyřce nejlepších. Kam až jej vynesou?

Kdo podle vás v sobotu vypadne?
Lukáš Pavlásek
37,3 %
Radek Banga
49,6 %
Jitka Schneiderová
6,1 %
Marie Doležalová
7 %
Celkem hlasovalo 28238 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám