Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Emma Smetana (36) před těmito Vánoci rozhodně na shánění dárků nemá čas. "A pro mne bude největším dárkem, když si 22. prosince konečně vlezu do postele a do sytosti se vyspím," svěřila Emma, která vedle práce v televizi připravuje další ročník svého charitativního bazaru, první velký koncert s kapelou a natáčí videoklip.

"V Hudebním divadle v Karlíně budu mít v pondělí už čtvrtý bazar, druhý vánoční. Opět je založený na stánkovém prodeji, kdy různé osobnosti českého šoubyznysu budou prodávat svoje věci. Budeme mít i koncerty, zpívat bude Marta Jandová (49), Debbi nebo Dannie," vysvětlila.

V minulosti si mohli zájemci vydražit extra kousky. Teď tomu tak nebude. "Půjde výhradně o zážitky, které si nelze nikde jinde pořídit. Takže od osmi do deseti večer se lidé mohou ucházet o roli ve filmu Honzy Hřebejka, soukromý kurz vaření s Markem Radičem nebo se vydat na vyhlídkový let s Ondřejem Soukupem (72) v jeho soukromém letadle," vypočítala.

"Těsně před bazarem budu na jednom zámku točit svůj klip, který teprve dopisuju, takže to nebudu spát asi vůbec, protože mě čeká i rozbalování krabic a ocedulkování oblečení. A až skončí bazar, budu stříhat ten klip a v neděli 20. prosince mě čeká malý koncert v Mánesu, kde budu zvát na další den do Lucerna Music baru, kde budu mít první větší koncert s kapelou, s níž jsem zatím vystoupila jen jako předkapela Gorana Bregoviče a Zaz," rozhodně se nenudí Emma.

Reklama

Další články

Načítám