Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený divadelní a seriálový herec Jiří Dvořák je pořád až po uši zamilovaný do své mladičké přítelkyně Jitky Randárové (24). O mnoho let starší herec vedle atraktivní modelky a studentky viditelně mládne a vztah s ní mu prospívá.

Přestože mu pomalu táhne na padesátku, vypadá svěže a čile. A šťastně vypadá i ona. S hercem ochotně pózovala, rozdávala úsměvy a tiskla se k němu. Dvořák byl dříve ženatý s herečkou Bárou Munzarovou, s níž má dceru Aničku.

A kdo ví, zda s ním nebude chtít mít potomka i jeho mladá kráska... Páreček se společně ukázal na křtu audioknihy Michala Viewegha Zpátky ve hře. Dvořák audioknize propůjčil svůj charizmatický hlas. A připustil, že práce na audioknize pro něj byla složitá.

„Když jsem si to přečetl, vůbec jsem nevěděl, kudy do toho. Dokonce jsem si sehnal číslo na pana autora. Zavolal jsem mu a nic moc jsem se nedozvěděl. Pořád jsem hledal způsob, jak k tomu přistoupit. Je to složité, protože jsou to povídky. Ale moc mě to bavilo,“ prozradil Dvořák. Práce se liší od klasického herectví nebo dabingu.

„Vyžaduje to hlavně trpělivost, protože snad nikdo by to nenačetl z jedné vody na čisto. Rozsahem časovým i textovým je to náročné,“ uzavřel herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám