Hlavní obsah
Článek

Ne žena, která teprve nedávno povila dítě, ale roztomilý diblík! Tak vypadá sympatická blonďatá herečka Petra Hřebíčková. Za její formu může asi fakt, že si mateřství užívá, děcko ji neterorizuje častým nočním vstáváním, naopak s ní údajně potají telepaticky komunikuje na vyspělé úrovni!

„Mateřskou si užívám opravdu jako dovolenou. Šimon je moc hodné dítě. Zatím necupitá, nic neprovádí, jen pěkně leží v postýlce a usmívá se. Domlouváme se spolu telepaticky, takže i dopis Ježíškovi jsme vykomunikovali tímto způsobem,“ vtipkuje sympaťanda Petra.

Ta se objevila na každoroční akci Dopisy Ježíškovi nadace Naše dítě ve štěrboholském obchodním centru, v rámci níž si může kdokoliv vybrat fotku dítěte z jednoho z dvanácti dětských domovů a tomu konkrétnímu opuštěnému prckovi pak zpříjemnit Vánoce dárkem přesně dle jeho přání. Petra potěšila chlapečka z Milovic, kterému pořídila masku piráta.

„Letošní Vánoce budou ve všem jiné. Doteď jsem byla o svátcích v roli dcery. Bylo to výborné, už byl ale čas založit vlastní rodinu, takže teď už sama budu Ježíškem,“ dodala s velkým očekáváním Hřebíčková.

Reklama

Další články

Načítám