Hlavní obsah
Článek

O herečce Jitce Čvančarové (46) jsme letos hodně slyšeli. A není divu. Vidět byla v televizních seriálech, divadle a samozřejmě i na velkých společenských akcích. Jak už jsme u Čvančarové zvyklí, dost často provokovala diváky hodně odvážnými dekolty.

Své o tom ví například herec Miroslav Donutil (73), s nímž si zahrála v seriálu Doktor Martin. V jedné z nevinných scén je vnadná herečka v noci probuzena ze spaní naléhavým telefonátem. A nejedno divácké oko je obohaceno o pohled na herečku v nočním úboru, pod nímž se jí na obrovských ňadrech rýsují bradavky.

Během focení divadelních plakátů pro inscenaci Království boží na zemi si zase přišel na své její expřítel Martin Hoffman. V mokré košilce mu totiž na plakátu ukázala, co teď vídá její manžel Petr Čadek. Herečka se letos objevila také v seriálu Vinaři, kde se nechala v náručí nést od Pavla Lišky. A to u herečky, jež rozhodně není lehká jako pírko, nebyl zrovna jednoduchý úkol.

Čvančarová samozřejmě neohromovala jen svými bujnými čtyřkami. Na zahájení karlovarského filmového festivalu vypadala v bělostné róbě Emilio Pucci s přehozem Elie Saab skvostně i bez výstřihu.

Letos v létě také populární herečka všechny překvapila, když o parném víkendu vůbec poprvé vyrazila sjíždět řeku. Na vodu vzala i svého manžela Petra Čadka, ale odvahu na to, aby se ukázala v plavkách, zatím nedostala, což je možná škoda. Čím vším Jitka Čvančarová letos potěšila své obdivovatele, si připomeňte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám