Hlavní obsah
Článek

Vedle Francouzky Brigitte Bardot a Italky Sophie Loren byla americkým sexsymbolem 60. let právě Raquel Welch. Dnes již pětasedmdesátiletá herečka naposledy svou nestárnoucí tělesnou schránku předvedla ve středu během akce Women in Entertainment Breakfast časopisu The Hollywood Reporter ve West Hollywoodu.

Do tamních Milk Studios zavítala hvězda filmů Milion let před Kristem, Bandolero! či Tři mušketýři v béžovém kalhotovém kostýmku doplněném o košili zvířecího vzoru, již měla sladěnou nejen s lodičkami a opaskem, ale dokonce i s podšívkou na saku.

Dáma každým coulem, kterou časopis Playboy jmenoval třetí nejvíc sexy ženou 20. století a konkurenční Men’s Health dokonce druhou nejpřitažlivější ženou všech dob, okouzlila bezchybným make-upem, mladistvým účesem a celkově pěstěným vzhledem. Přesto se oficiálně neví, pro koho se ikonická herečka udržuje stále tak krásná.

Od odloučení se svým čtvrtým manželem Richardem Palmerem v roce 2008 se sice ještě objevovala po boku téměř o dekádu mladšího porotce z talentových show jménem Nigel Lythgoe, ale po roce 2013 už se ve společnosti neukázali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám