Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po soustředění semifinalistek České Miss, jehož se jako patronka účastnila, jsme Ivu Kubelkovou (46) potkali na klinice plastické chirurgie. Chce být snad krásnější než dívky, které se - stejně jako ona před dvěma desítkami let - dostaly do finále soutěže krásy?

"Myslím, že věk se nedá ošálit. Ohledně radikálních zákroků jsem velmi opatrná. Jsem příznivcem takových těch co nejpřirozenějších, které se dají v rámci moderní kosmetiky aplikovat. A to je právě na bázi odebrání krve, kdy se filtruje a pak se použije vlastní krevní plazma. Funguje to, pleť je neustále vypnutá a zmizely mi i některé problémy," vysvětlovala.

Iva má pocit, jako by teď jejím buňkám bylo osmnáct, stejně jako holkám, které se hlásí do Miss. A sama vzpomíná na dobu, kdy byla v soutěži, jen pozitivně. "Byla jsem v Miss opravdu hodně dávno, a ta doba byla úplně jiná. Média fungovala jinak, internet a sociální sítě neexistovaly. Dívky to mají o něco lehčí, mají šanci se něco přiučit, získat informace. Ale na druhou stranu je to větší stres, jsou pod větším tlakem, protože se dostávají do většího koloběhu akcí a reakcí. Ale já účasti v soutěži nikdy nelitovala a věřím, že ony taky nebudou," míní

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám