Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po druhé fázi chemoterapie se musel Karel Gott (†80) vyrovnat s nepříjemnostmi, které doprovázejí léčbu. Zpěvák začal stejně jako většina pacientu bojujících s rakovinou ztrácet vlasy, ale k tomuto handicapu se postavil čelem.

Vizáž byla pro Karla vždy důležitá, takže si řídnoucí vlasy raději oholil strojkem, než by působil nedokonalým dojmem. „Teď už je doma a vybírá si vhodnou paruku, kterou by během pokračující léčby nosil,“ tvrdí deníku Aha! zdroj z blízkého zpěvákova okolí.

Karel Gott s nepřízní osudu bojuje statečně, přestože ztráta vlasů není jediným vedlejším účinkem náročné léčby. „Svěřil se mi, že ho po první chemoterapii začaly zlobit dásně i zuby a že se mu kvůli tomu špatně mluví,“ prozradil deníku zpěvákův kolega.

Problémy s ústní dutinou byly zřejmé i během Karlova projevu na vyhlášení ankety Český slavík, kde dojal celý sál. Gott tehdy projevil velkou statečnost a věrnost publiku, jehož podpora je pro něj při boji s těžkou nemocí tím nejlepším lékem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám