Hlavní obsah
Článek

A taková to byla kráska! Herečka Dana Bartůňková (58) si v roce 1984 zahrála v již nesmrtelné pohádce S čerty nejsou žerty zlou, ale půvabnou princeznu Angelínu. Po letech se vrací na plátna kin v dost odlišné roli, nebudete věřit svým očím! Jediné, co zůstalo, jsou velmi objemná ňadra! Mrkněte na ukázku i na fotky z natáčení.

Z nafrněné princezny, kterou si na konci coby svou vyvolenou odvezl Lucifer do pekla, se proměnila na věčně přiopilou a tuberáckým smíchem vychechtanou přestárlou lehkou děvou! Jednatřicet let po natáčení legendární pohádky Dana Bartůňková řádí v roli dámy velmi lehkých mravů Mařeny.

„Vypadala jsem tam jak Lucka Bílá v osmdesáti. Pan režisér Brabec nás s kolegyní prosil, abychom mu ve Vánočním Kameňáku zahrály kravule Felliniho stylu. Přijely jsme tam krásně nalíčené, na place nás ale úplně zdevastovali. Líčidla nám rozmazali, udělali z nás ojetiny, kterých se tam každých lekl, a říkali nám, že už jsme měly být dávno v rakvi,“ řekla Super.cz se smíchem herečka, která se role povětrné ženštiny zhostila s gustem.

Mezi nejvtipnější momenty filmu patří, když její postava Mařena musí spolu s kolegyní Laděnou spolupracovat s novým majitelem Veselého domu (dřív patřil mafiánovi Karlovi) Vinckem (Vojtěch Navrátil).

„Dostala jsem obrovský příčesek a jelo se. Točilo se tři dny a byla u toho taková pohoda, že se to podle mě musí přenést i na lidi. Neustále jsme se tam řehtaly na celé kolo, štáb se z nás taky válel smíchy. Tak pohodové natáčení jsem už dlouho nezažila. Je to trochu drsnější vánoční komedie, ale lidi to budou milovat,“ dodala nenápadná hvězda posledního Kameňáku.

Reklama

Další články

Načítám