Hlavní obsah
Článek

Říkáte si, co je to za nesmysl? Proč by se plastičtí chirurgové měli bát nějakého stromu? Je zde totiž novinka, která může plastickým chirurgům odlákat zákazníky.

Strom proti vráskám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ach, ty vrásky! S přibývajícími léty je jich stále více. Také ten problém znáte? Také vás přibývající vrásky zneklidňují? Objevilo se totiž spolehlivé řešení! Řešení, kvůli němuž jsou naopak zneklidněni plastičtí chirurgové. Mají oprávněné obavy, že jim toto jednoduché řešení na vyhlazení vrásek odláká velkou část klientů. Čeho se plastičtí chirurgové vlastně bojí? Afrického baobabu! Tajemství baobabového oleje, které dříve znali jen domorodí Afričané, se nyní dostává i k nám!

Tajemství ukryté v baobabu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Baobab. Majestátný strom. Jeden ze symbolů Afriky. Kdo by však dříve tušil, že se v něm skrývá jedno velké tajemství! Tím tajemstvím jsou překvapující účinky oleje z plodů baobabu. Domorodí Afričané po staletí z plodů baobabu získávají olej, pro nějž nalézají rozmanité využití. Teprve relativně nedávno se toto africké tajemství dostalo až k nám. Odborníci potvrdili zkušenosti Afričanů, že baobabový olej má až šokující hydratační účinek na pleť!

Baobabový olej – to nejlepší pro vaši pleť

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se využít služeb plastické chirurgie? Zapomeňte na to! Dostupným a účinným řešením je baobabový olej. Ten hravě strčí do kapsy všechny ostatní drahé hydratační krémy! Obsahuje obrovské množství vitamínů, antioxidantů, tříslovin, katechinů a flavonoidů. Tento koktejl účinných látek spolehlivě hydratuje pokožku, ale nemastí, čímž vyhlazuje vrásky. Má však také pozitivní účinky na popáleniny, lupénku či ekzémy. Využijte levné a čistě přírodní řešení – baobabový olej. Dnes navíc s dopravou zdarma!

Zdravá střeva - základ vašeho zdraví!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bolesti břicha, zácpa, obezita, premenstruační syndrom? Recept je tu již několik tisíc let! Řešením je zlatá lněná vláknina. Má vynikající oříškovo-máslovou příchuť. Semeno lnu je zdrojem omega-3. Ta má příznivý vliv na naši nervovou soustavu a zlepšuje stav pokožky. Zlatá lněná vláknina může působit i na menstruační cyklus tím, že vyvažuje poměr mezi estrogenem a progesteronem, což zmírňuje příznaky premenstruačního syndromu (PMS) a menopauzy. Vláknina je zastoupená jak v podobě nerozpustné, která podporuje střevní peristaltiku, tak ve formě rozpustné (sliz), která snižuje kyselost v žaludku a zpomaluje jeho vyprazdňování. Super cena pro čtenáře Super.cz!

Vlasové hnojivo – posilujte své vlasy zevnitř!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Reklamy na vlasové přípravky jsou mnohými vnímány jako vlasové porno. Proč? To proto, že sami takovou krásnou, bujnou a lesklou kštici nemají. Mít tak nádherné vlasy jako z reklamy není totiž vůbec jednoduché. Musíte se o vlasy pravidelně starat, musíte pořád chodit ke kadeřnici a o speciálních a drahých vlasových přípravcích ani nemluvě. Řada odborníků dlouho přemýšlela, bádala a zkoušela, až nalezla zlatý grál pro všechny. Vlasové hnojivo! I když to zní poněkud divně, jedná se o to nejlepší, co na své vlasy v současnosti můžete použít!

Další články

Načítám