Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátor Televizních novin Rey Koranteng (49) je otcem tří dětí, takže není divu, že když jde o charitu, nejraději pomáhá také dětem. Na akci, při níž známé osobnosti i úplně obyčejní lidé vybírají vánoční dárky podle konkrétních přání dětí domovů, zavzpomínal na dětské trauma!

Chtěl totiž moc dárek, který jako malý nikdy neměl. „Byla to autodráha. Taková ta klasická s joystickem na drát, kde jezdila dokola dvě autíčka. Tu jsem jako dítě nedostal,“ přiznal s tím, že nakonec ho snem všech kluků obdarovali až o dvacet let později. Našel ji pod stromečkem od své manželky a dětí.

Rey ve štěrboholském nákupním centru nakupoval dárky pro akci, kterou spolupořádá nadace Zuzany Baudyšové Naše dítě.

„Charitativních organizací je hodně a člověk se v tom těžko orientuje, takže si vybírám. S dětskými domovy ale spolupracuji pravidelně a rád, protože děti vlastně dávají smysl všemu, co děláme. Dopisy Ježíškovi jsou přímá a konkrétní pomoc, to mám raději, než když něco někam dám a někdo jiný rozhoduje, jak to bude použito,“ dodal sympaťák Rey, který pro vlastní rodinu nakupuje dárky od září, ty pro děti schovává v garáži, prezenty pro manželku zase u maminky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám