Hlavní obsah
Článek

Herec Lukáš Pavlásek byl kmotrem fotografií Sáry Saudkové, které nafotila pro kapelu Alkehol. A protože Sára ráda fotí nahá těla, zajímalo nás, zda slovo nedalo slovo, a když už Lukáš dostatečně rozbouřil společenské mínění svojí účastí ve StarDance, neplánuje i nafocení aktů.

"Tak to určitě ne. Já jsem nahý, i když jsem oblečený. Jsem tak upřímný, že jsem nahý pořád. Jsem nahý pro lidi s fantazií. Nemám rád, když je někdo povrchní. Kdo má fantazii, dokáže si to představit. A kdo nemá, ten mne neuvidí," vysvětloval Pavlásek.

Ten má spoustu fanoušků, kteří mu posílají hlasy do taneční soutěže, ale zároveň existuje spousta lidí, kteří ho kvůli StarDance, kde stále postupuje, zatímco schopnější tanečníci vypadávají, nesnáší, až nenávidí. Kolují o něm hnusné vtipy a nenávistné reakce. "Nevím, co na to mám říct. Když si někdo myslí nebo říká něco hnusného, je to jeho problém a způsob vyjadřování a nemám na to co odpovědět. Já takhle zvyklý mluvit nejsem," krčil rameny.

Na druhou stranu jej podpořil kolega ze soutěže Radek Gipsy Banga, jenž nazpíval na melodii písně Johna Lennona Imagine skladbu o jeho úspěších ve StarDance. "Líbila se mi, Radkovi za ni děkuji. Má pravdu, je to zábavná taneční soutěž, tak by se to tak mělo brát a doufám, že to tak většina lidí bere," míní Lukáš, jehož StarDance baví bez ohledu na reakce lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám