Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O tom, že skvělá zpěvačka Věra Špinarová (†65) jisté životní období velmi ráda sáhla po skleničce, si špitají snad i vrabci na střeše, velmi natvrdo to o ní říká i její exmanžel. Teď vyplula najevo historka, kdy si snad nebesy obdarovaná pěnice udělala po jedné pijatice pořádnou ostudu!

Historku o trapasu, při kterém skončila Špinarová místo v posteli mezi smradlavými odpadky, vyprávěla její kolegyně z divadla. Prý se jí Věra sama svěřila, že pozvala kapelu k sobě domů s tím, že jejím členům něco uvaří. K dobrému jídlu patří i alkohol, možná až moře alkoholu, protože párty skončila až ráno.

Po odchodu hostů Věra prý naházela binec do pytle a odnesla ho do kontejneru. Společensky rozveselené zpěvačce do něj ale omylem spadly klíče.

„Věrka je chtěla vytáhnout a zapadla do toho kontejneru úplně. A jak je malinká a tam nebylo vůbec nic, tak se z toho nemohla dostat ven. Strašně jí to podkluzovalo,“ řekla Pavlína Kafková v pořadu jedné z barrandovských televizí Vtip za stovku.

Než se nadané umělkyni podařilo z úložiště odpadků dostat, zahlédla ji při tom řada jejích kolemjdoucích ostravských známých. Až po drahné chvilce si naštosovala pod nohy odpadky a ponížená se vyškrábala ven.

Reklama

Další články

Načítám