Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová vždy udivovala nejen svým zpěvem, ale i rozměrným poprsím a nejinak je tomu i po porodu. I když přiznává, že se nedávno změnila jejich velikost, s nadsázkou uvádí, je na ně patřičně hrdá.

„Samozřejmě se mi prsa zmenšila, když jsem kojila. Jsem s nimi přesto velice spokojená, řekla bych, že jsou teď ještě v daleko lepší formě, než v jaké byla před otěhotněním,“ řekla nám Andrea otevřeně na křtu svého cédéčka Moje nej, na němž si její fanoušci mohou poslechnout operní i muzikálové šlágry, které má ráda.

„Jsou více zvednutá. Přijde mi, že jsou taková pevnější. Ale to i celkově má postava. Sedí mi teď mnohem více kostýmy, které mám na představení. S pokorou říkám, že by bylo fajn, kdyby to ještě nějaký ten pátek vydrželo,“ prozrazuje zvesela pěvkyně, o níž i její šéfové z Národního divadla říkají, že svou otevřeností doslova kalí vodu ve své branži. Přece jen by prý ale byla radši, kdyby fanoušky zajímal víc její zpěv než jisté tělesné partie.

Cédéčko točila dva měsíce po porodu, a protože musela na císařský řez, bála se, zda to nebude mít na její zpěv vliv. „Byly tam letmé obavy. Břicho se stahuje daleko pomaleji než po klasickém porodu, i svaly pracují jinak. Naštěstí se nic z obav nepotvrdilo. Zpívalo se mi nádherně. Byla jsem ještě v euforii z malého dítěte, takže se to tam vše projevilo,“ dodala Andrea, podle níž syn už ve svém roce života roste pro pódia. Prý velmi dobře intonuje a zpívá.

Reklama

Další články

Načítám