Hlavní obsah
Článek

Co mají společného zpěvačka Lucie Vondráčková (44) a herečka Jitka Čvančarová (46)? Zdánlivě téměř vůbec nic, až na to, že se obě dvě letos na podzim prezentovaly snad v nejodvážnějších šatech roku.

U Jitky Čvančarové jsme zvyklí na to, že disponuje opravdu obrovskými ženskými zbraněmi. Svůj nadupaný hrudníček se však poté, co se stala maminkou dcery Elenky a ňadra se jí po kojení ještě víc zvětšila, snažila spíše rafinovaně maskovat.

Výjimku udělala letos na křtu charitativního kalendáře Debra, kde své přednosti vynesla ve značně vyzývavých červených šatech. Snažila se tak napodobit snímek z kalendáře, kde pózuje v červené róbě. Čvančarová byla naprosto k nepřehlédnutí, ač zlí jazykové poukazovali na to, že si vzhledem ke své váze nevzala zrovna moc lichotivý model.

To ale pánům, kteří nevěděli, kam dřív s očima, vůbec nevadilo. Ani Lucie Vondráčková nepatří k dámám, které vystavují vnady všude, kudy chodí. Na afterpárty Českého slavíka ale šokovala i samu sebe. Zvolila totiž snad nejodvážnější šaty, které si kdy oblékla. Mega výstřih, jímž poutala pozornost, obvykle nepatří k jejím doménám, což sama přiznala.

„Šaty byly krásné, ale je to opravdu na nějaké sexbomby. Moc jsem neodhadla své kojící parametry, takže se musím trošku uklidnit,“ svěřila později se smíchem Super.cz zpěvačka, která se coby dvojnásobná mamina pyšní bujnými vnadami. A co myslíte vy? Sluší víc vyzývavý dekolt Lucii Vondráčkové, nebo Jitce Čvančarové? Hlasujte v anketě.

Které dámě podle vás víc slušely šaty s výstřihem?
Jitce Čvančarové, výstřihy jí seknou, je to kočka
16,8 %
Lucce Vondráčkové, model jí skvěle seděl, jen tak dál
49,5 %
Ani jedné, raději měly zvolit decentnější model
33,7 %
Celkem hlasovalo 34447 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám