Hlavní obsah
Článek

Moderátorka pořadu Top Star magazín Eva Perkausová (30) usoudila, že je v jejím životě čas na změnu. Začala ale zlehka, zatím jen tmavším přelivem vlasů. S krásným účesem i líčením se pak Eva nechala nafotit v šatech Dior Cruise Collection 2016, vybraných pro tuto příležitost speciálně pro ni.

Z televizních obrazovek známá blondýna se rozhodla, že svým kadeřím dopřeje tmavší přeliv. „Moje původní barva vlasů je tmavě hnědá, ale pak jsem postupně začala zesvětlovat a přidávat světlé pramínky, až se ze mě asi v osmnácti stala blondýnka,“ říká Eva.

S novým tmavším přelivem je spokojená, jednou by se proto ráda k tmavému odstínu vlasů vrátila. „Kdysi jsem měla dokonce černé vlasy, sice jen na týden, než se přeliv vymyl, ale vypadalo to zajímavě. Podle některých až exoticky,“ směje se. Eva nikdy nebyla nakrátko, ale líbí se jí styl kolegyně z televize Prima Gabriely Kratochvílové (34). „Nejsem ale takový střelec, odhodlat se k tak velké změně. Ani si nejsem jistá, jestli by mi krátké vlasy slušely,“ říká.

Změn se ale moderátorka jinak nebojí. Žádná radikální ji zatím nepotkala, jen v dospívání si prošla různými obdobími. Jednu dobu tak chodila v roztrhaných džínách s prošoupanými nohavicemi, kterých se nechtěla zbavit. Dlouho měla také v oblibě flitrovou kšiltovku, která upadla do zapomnění až s kamarádovou poznámkou, že v ní vypadá jako disco koule.

Reklama

Další články

Načítám