Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šárka Grossová s dcerami Natálkou a Denisou budou trávit první Vánoce bez táty. Stanislav Gross podlehl těžké nemoci letos v dubnu. Právě o svátcích budou na expremiéra nejvíc vzpomínat. Talentovaná Natálka, která je hvězdou muzikálů, prozradila, jak u nich budou Vánoce vypadat.

"Určitě na tátu budu hodně myslet. K fotce mu od jeho smrti zapalujeme pořád svíčku, naprosto každý den. Od rána až do večera. Hodně nám chybí," řekla Super.cz Natálka Grossová, která se s dalšími hvězdami pod vedením malířky Romany Juklové učila zdobit speciální technikou skleněné vánoční ozdoby.

"Už máme doma stromeček i kompletní výzdobu. Ozdoby jsem zdobila poprvé a bylo to super, hned je doma pověsím," usmívá se Natálka, která se nejvíc těší na pohádky. Štědrý den bude rozhodně trávit u televize.

"Díváme se jenom na pohádky a jíme cukroví. Díváme se celá rodina. Tatínek s námi koukal na pohádky celý den, nejradši měl, stejně jako my, Tři oříšky po Popelku," dodala Natálka Grossová.

Reklama

Další články

Načítám