Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

I letos přišla vánoční vlna šílenství. Skladníci už sotva melou nohama. V zápalu práce polepili cenovkami i sebe a sem tam nějakou špatnou švihli i na povlečení. Teď jsme z toho jeleni, a proto jsme zlevnili radši všechno, a o 58 %! Který fešák se nastěhuje k vám do ložnice?

Ve snech třeba až do Zambezi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebo daleké Namibie. Odtud pochází náš první frajírek, povlečení z mikrovlákna Erongo. Vezme vás na dalekou pouť přes celý svět. Ukáže vám džungli, vodopády, poušť i honosné paláce šejků a možná vám i nějakého nabrkne. Jen bacha, život v harému se přeceňuje. Když tenhle proutník v ornamentálním hávu je tak sladký. I my jsme se nechali udolat.

Vášnivá vínová

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vinobraní už máme za sebou, teď přichází módní sklizeň. A co nám letos návrháři prozradili? Že příští rok budete IN jedině s vínovou. Dáte jí šanci s povlečením Nowra, nebo raději zůstanete jen u dvojky červeného? Vaše ložnice už se na nový trendy kousek třese. Tenhle navíc čiší i „elektrickými výboji“. Zažehne nový plamen vášně. Vsaďte na něj!

Posedlost jemností

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechny to známe. Ale co, nikdo nám to nemůže vyčítat. Někdo je holt obsesivně kompulzivní a my si prostě potrpíme na všechny ty heboučké a měkoučké věci. Plyšové medvídky, příjemná pyžama, kašmírové šály. Troufněte si na jemnost i s povlečením z mikrovlákna! Stačí jeden dotek a neviňátko Omaruru si vás omotá kolem prstu. Hned se budete chtít zachumlat!

Lepší než si umíte přiznat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení San Diego z 100% bavlny je vtělená elegance. Ne ta suchá a otravná jako firemní dress code, ale tak šik, která dělá z šedé myši královnu plesu. Vaše ložnice bude doslova zářit. Všechny ostatní budou blednout závistí. Stačí jedno kliknutí a je vaše s 58% slevou!

V jednoduchosti je krása

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spousta vzorů a barev? Tak s tím jdete s křížkem po funuse. Tahle léta už jsou dávno fuč. Teď vede střídmost a jednoduchost. Bavlněné povlečení Enschede je toho jasným důkazem. Navíc stačí jedna noc a nedáte ho z ruky. Spí se v něm zkrátka přesladce. Řeknete mu své ano?

Další články

Načítám