Hlavní obsah
Článek

Modelka Katie Price (45) by občas mohla více vážit slova. Mnozí mají ještě v živé paměti její označení kolegyně Kelly Brook tlustou jalovicí a nyní se opět jala hodnotit své okolí. Na přetřes se tentokrát dostal kytarista kapely Rolling Stones Ronnie Wood, který se podělil se světem o radostnou novinu, že bude znovu otcem. Dvojčata čeká se svou třetí ženou Sally Humphreys Modelka ovšem jeho nadšení nesdílela a označila jej za sobce a navíc se nelichotivě vyjádřila o jeho vzhledu.

„Myslím, že je to naprosto špatně, totálně sobecké. Vzal si za manželku ženu, která je ve stejném věku jako jeho dcera. Je to sobecké. Nedělám si legraci, ale kdyby to nebyl Ronnie Wood, podívala by se na něj? Není to zrovna kus chlapa, no ne? Podle mého názoru bych radši měla polštář přes obličej,“ nebrala si servítky Price v pondělí ráno v televizním pořadu Loose Woman.

Divadelní producentka Sally, jež je o tři dekády mladší než Ronnie, je momentálně ve třetím měsíci těhotenství a zatímco ona bude maminkou poprvé, jejímu choti už zkušenosti s výchovou dětí nescházejí. Z minulých manželství má čtyři potomky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám