Hlavní obsah
Článek

Doslova v základech se chvěl hudební klub v Jasné v Nízkých Tatrách, když na pódiu vystoupila Dara Rolins (51). Stovky nadšených příznivců neváhaly udělat cokoli, aby se dostaly svému idolu co nejblíže. Fanoušci křičeli, ječeli, dupali a došlo i na slzy, když se hvězda přiblížila. Dara nenechala nikoho na pochybách, že více jak tři desítky let na pódiu jí na energii nic neubraly. V oblasti dekoltu naopak o dost přidaly, což v odvážném outfitu také předvedla.

„Nabíjí mě, když vidím, že se publikum dobře baví. A tady v Jasné jsem si užila o to více, že zdejší hory a lidi prostě miluji. Vracím se sem již několikátou sezónu, ale letošní zahájení jsem si užila prostě absolutně,“ prozradila Dara, která neošidila publikum o žádný ze svých hitů, nechyběly ani ty staré jako Zvonky štěstí anebo Keby som bola princezná Arabela.

Ke své lítosti do Jasné na zahájení zimní sezóny ale zavítala jen na skok. Poté ji pracovní povinnosti odvedly jinam. „Miluji hory a moc ráda lyžuji. Takže tady určitě nejsem naposledy. Počítám, že se do Tater vypravím jak s Laurou, tak s partnerem. Podmínky tady jsou výborné pro začínající i pokročilé lyžaře. A spoustu zábavy si tady užijí právě děti. Takže s Laurou určitě letos lyžovačku v Jasné nevynecháme,“ řekla Dara a dodala, že s partnerem si umí představit krásné chvíle nejen na zdejších svazích, ale i večer u sklenky vína a dobrého jídla. Koneckonců oba jsou na Slovensku vlastně doma.

„Tak s partnerem si samozřejmě umíme užít krásné chvíle na mnoha místech ve světě, ale tady se zkrátka cítíme absolutně uvolněně a příjemně. Oba máme hodně náročné pracovní tempo a možnost užít si chvilku klidu a soukromí v chaletech v Jasné a zdejší vyhlášené wellness si rádi alespoň jednou za rok dopřejeme,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám