Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) má jako jedna z mála žen od osmnácti let stejnou konfekční velikost. A to je maminkou dvou dětí. Má to velkou výhodu, nemusí neustále obměňovat šatník. "Mám jeden kostýmek už hrozně dlouho. Koupila jsem si ho v osmnácti letech a dodnes ho mám v šatně. Je nadčasový, naprosto využitelný," řekla Super.cz Verešová.

"Postavu mám stále stejnou. Je to genetika a zčásti vůle, styl stravování. Dělám jógu, abych byla fit a zdravá," vysvětluje tajemství postavy. "Největší benefit je opravdu ten, že některé kousky v šatníku můžu mít pořád a nemusím je vyhazovat," zdůraznila na párty v Domu módy Andrea.

Nejvíce Andrea investuje do bot. A přiznává, že její botník je opravdu rozsáhlý. "Nejvíc mám slabost na krásné boty, ty mě hrozně baví. Pokud jsou nadčasové, jako jsou třeba boty, které mám dnes, tak investuji. Vytáhla jsem je po patnácti letech, vrátily se do módy. Letí vínová, lak a špičaté boty. Když je mám doma tolik let, tak i při vysoké ceně mám pocit, že jsem ušetřila," dodala Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám