Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvacet let poté, co vystupoval v televizi vedle současných hvězd první velikosti, byl Marque Lynche (†34) za podezřelých okolností nalezen mrtvý. Stalo se tak v neděli odpoledne, kdy jej podle informací serveru TMZ v jeho bytě v New Yorku našel spolubydlící bez známek života. Přivolaný lékař ohledal tělo, ale příčina úmrtí zatím nebyla potvrzena.

Lynche měl v 90. letech nakročeno k zářné kariéře, stejně jako jeho kamarádi Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling a Justin Timberlake, jemu se ovšem prorazit nepodařilo. V letech 1993 až 1995 s nimi účinkoval v populárním pořadu pro děti Mickey Mouse Club na Disney Channelu.

O návrat na výsluní se pokusil ještě v roce 2004, kdy se přihlásil do třetí řady soutěže American Idol, v níž zvítězila R'n'B zpěvačka Fantasia Barrino. Lynche se probojoval pouze mezi semifinalisty.

Úspěšnější byl v roce 2010 jeho mladší bratr Michael, jenž v deváté řadě stejné soutěže skončil s pomyslnou bramborovou medailí na čtvrtém místě. Svůj talent Marque předvedl ještě v roce 2000, kdy působil na Broadwayi ve Lvím králi v roli lva Simby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám