Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) o sobě vždycky tvrdila, že je typicky městská holka, která si život bez velkoměsta neumí představit. Proto nás velmi překvapilo, že si pořídila víkendový domek v panenské přírodě v srdci středních Čech. Vysněnou chalupu kousek za Prahou nechala zrekonstruovat, aby si v ní s rodinkou odpočinula od městského shonu a stresu.

„Město nikdy neomrzí. Jsem a vždycky budu městská holka, někdy je ale fajn si vyrazit do přírody, vyčistit si hlavu a odpočinout si od toho každodenního blázince v Praze. Proto jsme hledali místo pro odpočinek, které bude zároveň dobře dostupné od hlavního města. Chtěli jsme to především kvůli našim dětem, aby byly na čerstvém vzduchu, mohly si hrát a dovádět venku na zahradě. Bydlíme takzvaně na samotě u lesa, máme ho hned za domem a kolem nás jsou už jen louky a pole a krásný výhled do kraje,“ pochvalovala si Krainová.

Jakmile si modelka s manželem víkendový domek pořídili, došlo na jeho rekonstrukci. Později se Simona angažovala hlavně v zařizování interiéru, což patří k jejím velkým koníčkům.

„Strašně mě baví zařizovat domácnost a v budoucnu by mě bavilo se interiérovým designem třeba živit,“ prozradila Krainová s tím, že manžel jí do zařizování domácnosti mluvil minimálně. „V tomto směru mi opravdu věří, vkus máme téměř stejný, takže mi nechal volnou ruku a já jsem se mohla při zařizování pěkně vyřádit,“ libovala si Krainová, která se zamilovala do stylu Provence.

„Mám ráda čistý a vzdušný styl bydlení, byt v Praze jsem si vymyslela také celý sama a snažila jsem se dodržet podobné linie, které máme doma. Chalupu na venkově jsem ale chtěla více ve stylu Provence a italského venkova, tento styl miluju, je útulný a dýchá na mě kousek Francie a Itálie i doma v Čechách.“

A co se půvabné modelce na víkendovém domku nejvíc líbí?

„Fascinuje úžasný výhled do kraje, který máme přímo z obývacího pokoje, na který navazuje velká terasa s bazénem. Líbí se mi i velký kamenný krb, který vlastně rozděluje kuchyň a obývací pokoj, těším se, až u něho budeme s manželem trávit dlouhé zimní večery. Jinak u nás doma nesmí chybět fotky našich dětí a mé rodiny, nestačí mi je mít jen v telefonu, nebo si je prohlížet na počítači, jsem ráda, když mě fotky mých blízkých obklopují, tam kde jsem doma,“ uzavřela s úsměvem Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám