Hlavní obsah
Článek

Oblou zadnicí proslavená Kim Kardashian (43) se o víkendu stala dvojnásobnou maminkou. Po dvouleté dceři North se tradičního jména nedočkal ani syn sebestředného páru.

Kim Kradashian během těhotenství nakynula do obřích rozměrů, ale přesto se nedočkala pozornosti srovnatelné s jejími příbuznými. Americká média si totiž v poslední době oblíbila její mladší setru Kendall Jenner (28) a macechu Caitlyn, které Kim nahradily v žebříčcích nejhledanějších celebrit.

Majitelka slavné zadnice tak postupně dávkuje informace ze svého soukromí, aby ji porod zviditelnil déle než jeden den. Šťastní rodiče nejprve oznámili, že mají syna, a po pár dnech prozradili jeho jméno. Fotka tak přijde na řadu nejspíš ještě před Vánocemi.

Ambiciózní manželé opět nezklamali a po dceři North West (což znamená severozápad) vybrali parádní jméno i pro syna. Ten se překvapivě nejmenuje South (jih), ale Saint (svatý). Chlapeček se tak od narození zařadil mezi světce, což vzhledem k egu jeho otce, který se s oblibou přirovnává k Ježíšovi, není velkým překvapením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám