Hlavní obsah
Článek

Tereza Fajksová (34) rozhodně nepatří k modelkám, které by si hlídaly každý krok, aby se náhodou nezranily, nedej bože si třeba něco nepolámaly. "Já už měla zlámaných kostí, jsem takový hyperaktivní sportovec, který si užívá adrenalin," řekla nám majitelka titulu Miss Body z předloňské mezinárodní soutěže Miss Earth na svahu Chopku v Nízkých Tatrách.

A zranění měla opravdu dost. "Když opomeneme asi dvanáct výronů kotníku, proraženou lebku, šest šroubů v rameni, tak toho vlastně ani moc nebylo. Jsem už tak trochu Terminátor, " smála se Fajksová.

"Ale mám dobré pojištění, tak se nebojím. Ještě bych na tom mohla vydělat a koupit si třeba dům. Jen na smrt pojištěná nejsem, to by asi vadilo," dodala se svým typickým černým humorem Tereza, která hory a lyžování, respektive ježdění na snowboardu miluje.

"Jezdíme od mých pěti let do Orlických hor. Vlastní chatu tam nemáme, pronajímáme si ji ve velké partě lidí. Vždycky jezdíme s rodiči, můj přítel moc fanda do zimních sportů není, takže ani na horách ho neuvidíte," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám