Hlavní obsah
Článek

Mistr světa v aerobiku, fitness trenér David Huf, dostal od lékařky nečekané doporučení. Jeden den musí vynechat sex. Pokud by neuposlechl, stejně by mu to k ničemu nebylo.

Huf se rozhodl s kamarády sportovci darovat krev. V nemocnici na Karlově náměstí absolvoval různá vyšetření, na základě kterých byl k dárcovství schválen. "Je to taková morální povinnost, dárců je nedostatek, rozhodl jsem se, že podpořím dobrou věc. Pro sportovce je krev skoro to nejcennější, co má, proto jsem se rozhodl darovat," řekl Super.cz Huf, kterému odebrali 450 mililitrů krve.

A hned poté dostal od lékařů instrukce. "Řekli mi, abych omezil fyzickou zátěž, ptal jsem se, jestli jakoukoli, tak mi bylo řečeno, že uvidím, co bych vydržel. Radši to nebudu pokoušet, bude to volnější den," vysvětluje Huf a překvapivě prozradil, že se informace týkaly i sexu. "Prý by se to stejně neprokrvilo, jak by mělo, asi bychom z toho já ani partnerka stejně nic neměli. Je potřeba být informován, říkali mi, ať se držím stranou," dodal s úsměvem Huf.

Reklama

Další články

Načítám