Hlavní obsah
Článek

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (47) je jednou z mála dam ve své branži, která je opakovaně s úspěchem vyhledávaná také jako modelka. Jedna z hlavních tváří televizní show StarDance spolupracuje s původní českou značkou již několik let a dvakrát do roka na sebe obléká nejnovější modely, aby nafotila sezonní katalog.

„Ne že bych se cítila modelkou, ale focení mne baví. Problém je spíš nedostatek času, nafocení katalogu zabere celý den a ten já musím v diáři plánovat dlouho dopředu," říká protagonistka právě vznikajícího filmu o strašidlech, kde si zahraje i se svou mámou Carmen.

„Vtipné je, že letní modely fotíme vždy v zimě a naopak, takže si užijeme spoustu adrenalinu, zejména s tou letní kolekcí. Tentokrát jsme ji situovaly do prostředí pražských podchodů a nepříliš vábných zákoutí, na jejichž pozadí nám modely ale moc hezky vynikají. V jednu chvíli nám dokonce asistovala skupinka bezdomovců, která měla nedaleko naší produkce svoje obydlí, " dodala Tereza při vzpomínce na nedávné zážitky před objektivem fotoaparátu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám