Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce se blíží závratnou rychlostí! Zbývá už jen pár dní na to, abyste vymysleli pro své nejbližší vánoční nadílku, která je potěší. Nemusíte hned sahat po vánoční klasice - kosmetickém balíčku, parfému nebo oblečení. Buďte letos originální a darujte radost z krásnějšího bydlení! Vyberte blízkým z tisíců modelů nábytku se skvělými slevami až 67 % a s dodáním do Vánoc.

Perfektní dárek do každé rodiny? Obývací stěna s LED osvětlením

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vdechněte do svého obývacího pokoje sváteční atmosféru přes Vánoce i ve všední dny. Zútulněte si svůj domov obývací stěnou Sigma s možností vnitřního LED osvětlení prosklených skříněk. Společné sledování filmů či seriálů dostane rázem nový rozměr. Potěší vás i široký televizní stolek nebo odolný povrch, který hned tak něco nezničí a nemusíte se starat o jeho údržbu. Teď navíc za super cenu. Dříve za 11 631 Kč.

Jak uspokojit ženu? Kupte jí prostornou skříň!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Smiřte se s tím - žádná žena nebude mít nikdy dost oblečení! Bohužel skříně nejsou nafukovací a každá potřebuje místo na své nové úlovky z výprodeje. Pořiďte jí novou prostornou šatní skříň Gerardo a máte po starostech. Díky kombinovanému úložnému prostoru, jehož součástí je policová část a část s šatní tyčí, bude organizace oblečení a dalších nezbytností pro ni radostí. Navíc má skříň na obou posuvných dveřích krásné velké zrcadlo, které manželka ocení při ranním oblékání. Dříve za 10 650 Kč.

Nejlepší místo oddychu pro vašeho potomka? Sedací vak

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pohodlný a měkoučký sedací vak je ideální místo na každodenní relax. Oceníte snadnou manipulaci, kterou zvládnou i děti - stylové sezení si tak vychutnají při čtení knihy či učení, stejně jako při sledování televize v obýváku. Díky kuličkové výplni se vak plně přizpůsobí tělu vašeho potomka, což mu umožní komfortní a zdravé sezení, které přináší značnou úlevu svalům. Vak je vyhotoven z ekokůže, jejíž odstín si můžete vybrat z mnoha zářivých i decentních barevných variant. Dříve za 1 746 Kč.

Dárkové poukazy na nový nábytek – ideální dárek pro každého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bojíte se, že se při výběru nábytku netrefíte do vkusu osoby, kterou byste rádi obdarovali? Máme pro vás řešení v podobě dárkového poukazu na nákup nábytku! Darujte vytištěný nebo elektronický dárkový poukaz v hodnotě od 1 000 Kč na nábytek podle vlastního výběru a dopřejte tak svým nejbližším hezčí a útulnější bydlení. Každý si vybere podle svého to, co se mu líbí a vy navíc ušetříte spoustu času a pak jim ještě pochválíte, jak výborně si vybrali! I díky šíři výběru je MT nábytek e-shop č. 1 s nábytkem v ČR a SR!

Nepromeškejte desítky senzačních kousků v předvánoční akci!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potěšte své blízké tím, z čeho budou mít radost a užitek dlouhou dobu. Dejte jim parádní kousek nábytku. Zlevnili jsme pro vás 102 produktů až o 67 %! Z desítek akčních modelů ve stovkách možných variant si vybere každý. Pospěšte si, unikátní předvánoční slevová nadílka trvá jen do 15. prosince! Klikněte:

Další články

Načítám