Hlavní obsah
Článek

Miliardář Karel Janeček (50) se stal otcem. I když jeho tuniská manželka Mariem měla termín porodu až 21. prosince, příroda to chtěla jinak. V neděli porodila prvního syna. Miliardář se fotkou miminka pochlubil na sociální síti.

Jmen má syn víc. Janeček s Mariem chtěl, aby měl tři jména. Které je to první se ale zatím neví. "Bude to Karel, ale jmen bude mít víc. Líbí se nám také jména Janis a Nur, což znamená světlo," prozradil TopStar magazínu Janeček těsně před porodem.

"Dlouho jsem netočila s tak zamilovaným párem, na kterém je to vidět v každé sekundě. Navíc jsou k sobě velmi tolerantní a ohleduplní. Myslím, že Mariem se bude mít jako princezna," řekla Super.cz Kateřina Kristelová, která do své rubriky Lovestory v TopStaru s Janečkem a jeho ženou točila reportáž.

A nepřišla jí divná ani bigamie, ke které se Janeček veřejně hlásí. "Mariem pro mě znamená celý vesmír, nic před ní neskrývám. Lásku ve fyzické podobě nevnímáme jako důvod k ukončení našeho vztahu," dodal Janeček. Co dalšího s Mariem prozradili, uvidíte již dnes večer na Primě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám