Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Konečně je známe! Soutěž Česká Miss odtajnila deset finalistek, které se utkají o titul nejkrásnější dívky republiky a zkusí pak i zopakovat úspěch Taťány Kuchařové, která se stala před devíti lety Miss World. Prohlédněte si půvabné dívky v naší fotogalerii a hlasujte v anketě, která z nich se vám nejvíc líbí!

Pátého prisnce proběhlo v Dolní Moravě poslední semifinále soutěže a pořadatelé hned na to oznámili seznam dívek, které uspěly a mohou se díky soutěži stát slavnými a úspěšnými.  Pětačtyřicítku krasotinek odborná porota pak zredukovala na finálovou desítku, která pochází z celé republiky.

„Česká Miss není jen o vnější kráse. Hledáme někoho, kdo se nebojí vystupovat, umí komunikovat, je pozitivně naladěný a má chuť rozvíjet svou osobnost. Věřím, že právě takové dívky jsme do finále poslali,“ uvedla majitelka soutěže Marcela Krplová. Kandidátky na vítězství pochválila i jejich patronka Iva Kubelková.

Slečny (všechny až na Šárku Zdvořilou, která už pracuje, ještě studují) čeká v lednu čtrnáct dní soustředění v Thajsku, pak domácí příprava v Praze a na venkově v usedlosti Andreje Babiše. V únoru půjdou na Ples v opeře. Samotné finále následně proběhne druhého dubna 2016.

Která z finalistek České Miss 2016 se vám líbí nejvíc?
Andrea Bezděková
8 %
Lucie Dušková
23,8 %
Michaela Hávová
1,9 %
Dominika Košťálová
1,9 %
Natálie Kotková
7,1 %
Nikola Kováříková
5,1 %
Kristýna Kubíčková
35,6 %
Vendula Neumanová
1,9 %
Adéla Rezková
11,4 %
Šárka Zdvořilá
3,3 %
Celkem hlasovalo 25431 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám