Hlavní obsah
Článek

Dům Simona Cowella (56) v Londýně se stal terčem zájmu zlodějů. V noci na pátek se do jeho nemovitosti v Holland Park za 10 miliónů liber kdosi vloupal, zatímco hudební producent a obávaný porotce pěveckých soutěží spal v patře i s partnerkou Lauren Silverman (38) a jejich malým synem Ericem.

Podle zahraničních médií si zloději odnesli hotovost a šperky ‚v šesticiferných částkách‘, jelikož se jim podařilo dostat i do sejfu. Okradený Cowell má nyní pádný důvod vyměnit ochranku v domu, která pěkně zaspala. Osobní hlídač o vloupání totiž majitele přišel informovat, až když bylo po všem. Vzbudil jej alarm.

Celá nepříjemnost se udála okolo půl třetí ráno, lupiči měli dokonce dost času na to, aby prošli dům a našli klíč od sejfu! Vše pak šlo až překvapivě hladce.

„Ochranka byla bohužel všechno, jen ne chránící. Lupič našel klíč a bingo, byl to on. “ prozradil zdroj z okolí páru deníku The Sun. „Některé odcizené věci měly sentimentální hodnotu. Byla tam i nějaká hotovost. Hodnota toho všeho je v šestimístné částce,“ upřesnil.

„Simon a Lauren jsou otřeseni, nejdůležitější je pro ně ochránit jejich syna. Nejvíce znepokojující je, že Simon ztratil pocit, že je jeho rodina v bezpečí,“ dodal zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám