Hlavní obsah
Článek

Zažila si nejhorší možný partnerský scénář, když ji pár měsíců po porodu opustil otec dcery Michal Hrdlička. Lucie Borhyová se ale nehroutí, září na všechny strany. Na akci k Expedici Amazonie 2015, kterou moderovala, prozradila zajímavé věci ze svého soukromí. Budete dojati?

Lucie Borhyová (46), Jakub Vágner o vás prohlásil, že procházíte těžkou životní zkouškou a vychválil vás. Vnímáte to tak?

Říkala jsem, že o svém soukromí nebudu mluvit a tohle už je soukromá otázka. Kuba mi složil milou poklonu, až mě to skoro dojalo. Má schopnost říct něco, co až dojme. Potěšilo mě to, byl milý.

Dostala jste spoustu vzkazů, lidé vám fandí. Skoro každý den patříte do obýváku dvou a půl miliónu lidí. Je to pořád příjemné?

Je, protože lidé mi vyjadřují podporu, jsou to mí fanoušci, jsou milí, chtějí se vyfotit. To mi dělá radost.

Blíží se Vánoce. Jak je budete trávit?

Doma, s dětmi, s rodinou, s babičkou, dědou, s našimi. Moc se na to těším. Určitě u pohádek, někde venku na procházce, u stromečku, s dobrým jídlem. Prostě jak to má být.

Máte doma i miminko. Má žena ve vašem věku a s dvěma dětmi šanci dostat se někdy večer na víno?

Šance by určitě byla, ale samozřejmě se snažím být co nejvíc s dětmi. Když jsem v práci nebo moderuji akce, pak chci být s nimi, abych si je užila. Když pracuji večer, je to dobré, stejně už spí, tak o ně nepřicházím. Když se vrátím, přitulíme se k sobě v posteli. Jinak na to víno chodím méně nebo spíš vůbec.

Jak vůbec relaxujete?

V podstatě odpočívám opět s dětmi. Když jsme spolu, jsou to pro mě nejúžasnější momenty. Když jdeme na procházku, uvaříme si něco dobrého nebo jdeme na návštěvu za jinými dětmi, které mají rády. Nepotřebuju si od nich odpočinout, Je mi s nimi dobře. Máme krásné společné zážitky a okamžiky, které mě tak nabíjí, že je to pro mě nejlepší odpočinek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám