Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Břišní tanečnice, herečka a kavárnice v jednom Anife Vyskočilová (50) zase řádila. Tentokrát ve své kavárně v centru Prahy uspořádala pro své přátele předvánoční večírek.

Možná ale tak trošku strašila děti coby rozverná čertice. Na hlavu si nasadila růžky a nezapomněla ani na čertovský ocas. Za chvilku jí bylo všude plno, jak jsme u této temperamentní dámy zvyklí.

Nemusíme ani dodávat, že chtěl Anife za čertovský ocásek každý tahat a ona se samozřejmě vůbec nebránila. Herečka se momentálně naplno věnuje především své kavárně, a tak jí nezbývá moc času ani na prohánění chlapů. A to ani tehdy, když je její přítel často pryč, a tudíž není pod dozorem.

„Moje vzrušení je moje práce. Ráno v 7.30 vstávám, v půl deváté už jsem u sebe v kavárně, kde připravuji snídaně, a ti hosté jsou většinou cizinci a vůbec nevědí, kdo je obsluhuje. Jsem tam jako černá otrokyně,“ vtipkovala nedávno s tím, že na koketování s chlapy nemá teď vůbec pomyšlení. Coby sexy čertice ale na laškování rozhodně nezapomněla...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám