Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se řekne sexbomba, nejspíš si první vybavíte Pamelu Anderson (56). Možná i proto si s Hughem Hefnerem plácli na další spolupráci a výsledkem je obálka únorového čísla s podtitulkem 'Pamela - odhalující návrat do sídla' (míněno nechvalně proslulý Hefnerův ‚hanbinec‘ známý jako Playboy mansion).

Blondýnka z Pobřežní hlídky, které táhne na padesátku, si tak připisuje v pořadí už svou čtrnáctou obálku amerického vydání pánského časopisu a patnáctý pictorial. Požehnání svléknout se přitom dostala i od svých dvou synů - devatenáctiletého Brandona a brzy osmnáctiletého Dylana Jaggera Lee. Ti ji prý dokonce k dalšímu focení do Playboye celá léta nabádali, dělali si často na toho téma legraci, a dokonce se ještě na škole pustili do několika pěstních soubojů, aby chránili maminčinu čest.

„Řekla jsem Brandonovi, když volal Hugh, že mě chce na novou obálku Playboye, a on mi řekl, že to musím udělat,“ popsala Pamela pro Entertainment Tonight s tím, že když se zmínila o nahotě, chlapci s tím neměli problém. „Jsme už starší a nestydíme se za tebe. Vždyť víš, že si myslíme, že jsi úžasná,“ řekli jí prý synové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám