Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sagvan Tofi (59) je známým milovníkem žen. Jeho životem prošly stovky blondýnek i brunetek, momentálně jsou jeho favoritkami právě tmavovlasé krásky. S dlouholetou přítelkyní, brunetkou Alenou, má dceru Satine a další krásné brunetce, modelce a kamarádce Kateřině Votavové, kterou považuje za českou Kim Kardashian, pokřtil kalendář.

"Je to poprvé, co křtím takhle pěkný kalendář. Jsem na obojí, když se tak koukám," usmál se Sagvan Tofi při pohledu na titulní fotku kalendáře, kde modelka Votavová pózuje se zpěvačkou a hvězdou muzikálu Fantom opery Michaelou Gemrotovou.

Co na odvážné fotky říká? "Moje bývalé holky fotily hodně kalendářů. Když je někdo hezkej, milej a je to pro dobrou věc, je to sexy a ne vulgární, tak to je v pořádku," upřesnil Tofi, který si nakonec postěžoval, že musí denně pracovat a raději by dál žil svůj bývalý život barového povaleče.

"Byl to teď pro mě těžký rok a půl. Jako osoba jsem se změnil. Stal se ze mě zodpovědný člověk, producent muzikálu Děti ráje, a denně chodím do práce, vstávám. Já bych chtěl zpátky toho barového povaleče, co na něj všichni plivali a záviděli mu ten život. Já žádnej svobodnej život teď nemám, stal se ze mě otrok, co se stará o 130 lidí, je to zodpovědnost. Ale jsem pyšnej na to, že to šlape, že jsem to dokázal, lidi na nás do Brna chodí, že se jim to líbí," říká Tofi, který v Brně oslaví i příchod Nového roku.

"Hraju na Silvestra. Budou hrát všichni herci, bude to speciální vystoupení, bude to legrace a pak jsou všichni zváni s námi na mejdan až do rána. A příští rok jedeme dál," dodal Sagi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám