Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exotická kráska a půvabná modelka Alyssa Miller se na sociální síti často chlubí hodně provokativními snímky. A výjimku neudělala ani tentokrát, když se už poněkolikáté nafotila nahá. Pořád si ale udržuje určitou úroveň, a tak intimní místa nechala zakrytá, protože se nechce zařadit po bok laciných manekýn z pánských časopisů.

Alyssa patří ve světě modelingu k vyhledávaným kráskám, o které se pere řada světových značek. Nemá proto důvod na sebe upozorňovat víc, než je nezbytně nutné. Fanoušky však ráda potěší nějakým tím odvážnějším snímkem.

Alyssa patří mezi hvězdy prestižního plavkového vydání magazínu Sports Illustrated. Zvěčněna už byla na stránkách všech významných časopisů, jako jsou Vogue, Elle či Harper's Bazaar a své božské tělo propůjčila těm největším světovým značkám. Zájem o ni samozřejmě mají i ti největší fešáci. Nějaký ten pátek například patřila k milenkám herce Jakea Gyllenhaala.

Reklama

Další články

Načítám