Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvačka Mariah Carey (54) chytila velmi silnou formu chřipkového onemocnění a lékaři jí doporučili hospitalizaci. Do newyorské nemocnice přijela ve středu 2. prosince ráno. Podle odborného ošetřujícího lékaře však není ohrožena na životě a nejpozději na konci týdne bude opět zpívat.

Pětačtyřicetiletá zpěvačka bojovala s infekcí už celé úterý, ale večer ještě v newyorské čtvrti SoHo přijela na otevření Pier 1 Christmas Pop Up Storybook a chovala se velmi profesionálně. Nenechala na sobě nic zdát. Poté, co si splnila své závazky, spěchala do postele. Ale ráno raději odjela do nemocnice.

„Onemocněla už během toho dne, ale rozhodla se, že ještě večer odbude své závazky, které slíbila,“ uvedl mluvčí akce v rozhovoru pro magazín People.

„Bojuje s tím, jak jen sama nejlépe dokáže. Daří se jí teď dobře a bude už o víkendu koncertovat, jak se zavázala. Děkuje všem svým ovečkám za podporu a přání všeho dobrého,“ uvedla zpěvaččina mluvčí.

Na otevření vánočního stánku Mariah prohlásila: „Miluju bílé Vánoce. Miluju Vánoce na sněhu, takže Aspen je místo, kam na Vánoce pojedu. Letos tam budu. Je to tradice. Jezdím tam už dlouho.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám