Hlavní obsah
Článek

S Ivetou Vítovou (40) se potkáváme na různých společenských akcích, včetně těch, kde i předvádí jako modelka. Ale pořád je na mateřské dovolené. Původně plánovanou dvouletou si na Nově jako moderátorka změnila na tříletou.

"Věřím, že návrat do normální práce bude. Jen to pořád trošku odsouvám. Myslela jsme si, že Anetka bude ve dvou letech už velká holka a já se budu těšit do práce a už nebudu moct dospat. Do práce se sice těším, ale Anetka je ještě malinkatá a představa, že by musela chodit každý den od pondělí do pátku do školky, je pro mne hrozně brzo. Zatím chodí na dva dny dopoledne," vysvětlovala Iveta.

"Bylo by mi to i líto, protože teď si ji užívám a kdo ví, kdy budu mít druhé dítě. Představa, že budu mít dvě děti brzy po sobě, už je taky pryč. Chtěla jsem, aby děti byly parťáci a věkem blízko u sebe, ale neuměla jsem si představit, jak bude mateřství časově, fyzicky i psychicky náročné. Dvě děti chci pořád, ale bude mezi nimi větší pauza," míní.

"Mateřskou jsem si původně chtěla prodloužit o půl roku, ale pak jsem se rozhodla pro rok. Na Nově naštěstí byli velmi vstřícní a věřím, že se budu mít kam vrátit. Takže mě snad za rok zase uvidíte v poledních a odpoledních zprávách," doufá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám