Hlavní obsah
Článek

Lucie Bílá (58) se pomalu připravuje na obří koncerty ke svým padesátinám, ovšem stejně jako Madonna nedává postupujícímu věku žádnou šanci. Vypadá skvěle a na otevření nové prodejny s hudebními nosiči nám kromě nohou v kratičké mini ukázala i nový módní trend, nehty nalakované stříbrem.

"Ty jsou ze salonu mého kadeřníka v Bratislavě, kde má úžasnou manikérku. Už jsem měla všechny možné barvy, ale tahle je moje nejoblíbenější. Měla jsme ji na Slavících a budu ji mít i na vánočním turné. Na nohou vydrží měsíc a na rukou týden," vysvětlila. Do Bratislavy tedy musí jezdit už kvůli nehtům jednou týdně. "Ale já jsem tam tak často, že to určitě nemusím dělat jen kvůli nehtům. Ale těším se z nich. Je to krásný fór, můžete mít jen jednoduché šaty a tyhle nehty suplují šperk," doplnila.

"V Bratislavě mám práci, točím tam cédéčko, koncertuji tam," dodala s tím, že právě narozeninový koncert v Bratislavě bude větší z obou plánovaných. "Bude to tak náročné, že by se to nedalo přesunovat a realizovat dvakrát, bude to obrovské. Budu mít hodně převleků, spoustu hostů i ze zahraničí, lidí, kteří jsou pro mne sen. Těším se. Ale těším se i na ten pražský v O2 areně. Tam to bude spíš pastva pro srdce a pro ucho. Bude tam symfonický orchestr, Petr Malásek, moje kapela. Půjde hlavně o muziku," plánuje.

Zažertovali jsme společně i na téma, že vlastně nepůjde o padesátiny Lucie Bílé, ale Hanky Zaňákové. "To je pravda, Lucka je mládě, té je teprve třicet. Ale počtem Slavíků jsem osmnáctiletá, to už nejsem žádný slavíček. Jsem zvědavá, kdy mi začnou lidi říkat Mistrová," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám