Hlavní obsah
Článek

Někomu by se mohlo zdát, že moderátorka Sandra Parmová vypadá skvěle. Ovšem ona sama měla pořádný mindrák. Protože nosí ráda minisukně, trápily ji počínající křečové žíly na nohou. A tak se rozhodla jít pod kudlu, respektive pod injekční stříkačku.

Kvůli jedné noze bylo totiž nutné podstoupit operaci, Sandra měla poprvé i anestezii, na druhé, kde byly jen tzv. metličky, stačila podle primáře žilní kliniky sklerotizace. "Skoro to nebolelo, jen jako by mě poštípali komáři, a nakonec ty puchýřky, které brzy zmizí, taky podobně vypadají," řekla Super.cz Sandra.

"Když jsem viděla v ordinaci fotky některých pacientů, bylo mi jasné, že to sama tak hrozné nemám. Ale přece jen potřebuji být pro svoji práci ve formě. Na obrazovce sice nohy vidět nemám, ale při moderování jiných akcí ano. A moje babička měla opravdu velké křečové žíly, nechtěla jsem, aby to u mne došlo tak daleko," svěřila.

"Navíc mi pan doktor říkal, že je lepší udělat to ještě před těhotenstvím, protože to je velký nápor na žíly, a i moje maminka mívala právě se žilami v těhotenství problémy. Máme to rodové," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám