Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Spousta začínajících umělců si musela, než prorazili, přivydělávat mnoha různými způsoby. Slovenská herečka Daniela Šinkorová (51) však i dávno po proslavení brigádničí v jedné pizzerii, kde se stará o hladové hosty. Co ji k tomu vede?

„Jsem workoholik, takže když zrovna nejsem v divadle nebo jinde nedělám svou práci, obsluhuji v naší pizzerii. Od našeho italského pizzaře jsem se naučila pizzu i dělat a moc mě to baví, když můžu lidem vykouzlit na tváři úsměv,“ říká ke svému pinglovskému angažmá herečka, která na place naběhá kilometry, takže i kvůli tomu jde její váha stále dolů.

Šinkorová si ale kromě diet a obsluhování najde čas i na charitu. Nedávno jsme ji zastihli v jednom štěrboholském nákupním centru, kde v rámci akce Dopisy Ježíškovi nakupovala dárky dětem z dětských domovů.

„Tuto akci jsem zaznamenala často v minulých letech v médiích, ale letos je to poprvé, kdy jsem byla pozvaná, abych ji podpořila osobně. 444 dětí z dvanácti dětských domovů napsalo Ježíškovi svá přání a každý z nás si může vybrat, pro které dítko koupí dáreček a stane se tak jeho Ježíškem," usmívá se Šinkorová.

Herečka ale i sama už pomalu přemýšlí, co ji čeká o Vánocích. „Mám volno na Štědrý den a pětadvacátého. Takže na Štědrý den jedu na otočku do Nitry za maminkou a na Boží hod mám Vánoce doma s manželem a jeho dětmi. Všechny ostatní dny, včetně silvestra, budu s kolegy rozdávat radost v divadlech,“ dodala ke svému vánočnímu programu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám