Hlavní obsah
Famous
Článek

Kupovat si na sexuální orgie pornoherečky, hromady drog a žít si jako miliardář nelze bez pravidelných příjmů. A ty herec Charlie Sheen (58), v minulosti nejlépe placená televizní hvězda, aktuálně nemá. Když tak před pár týdny přiznal, že je HIV pozitivní, ihned se mu v očích protočily dolárky a došlo mu, že by na svém tragickém příběhu mohl pořádně vydělat. Začal slibovat knižní paměti. Jenže teď si jejich vydání podmínil deseti milióny dolarů.

Za knihu, v níž by prý pravdivě vylíčil svůj život a všechny eskapády, tedy požaduje ohromných 255 miliónů korun. „Když Charlie začal hrát v seriálu Dva a půl chlapa, byla to vtipná komedie, ale představa, že mu dá někdo deset milionů, je ještě větším vtipem,“ prohlásil jeden nejmenovaný vydavatel v rozhovoru pro New York Post.

„Příliš mnoho z jeho života bylo probíráno veřejně a tolik z toho je nechutné. V jeho případě se svět dozvěděl až moc detailů. Tak co chce ještě odhalovat?“ zpochybnil kvalitu pamětí vydavatel.

Nakladatelka Judith Regan, ještě než Charlie oznámil, kolik za svou knihu chce, vyjádřila zájem. „Moc ráda bych vydala jeho životopis jako epickou báseň,“ prohlásila Regan. K tomu, zda přistoupí na deset miliónů dolarů jako jednorázový honorář, se ale zatím nevyjádřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám