Hlavní obsah
Článek

Dcera herečky Evy Čížkovské (58) se sice věnuje krasobruslení a nikoli modelingu, ale spolu s maminkou si Adéla Čížkovská poprvé vyzkoušela i módní molo. Chtěla podpořit módní návrhářku Terezu Sabáčkovou, která pro ni navrhuje modely právě na krasobruslařské soutěže. A ty na mole také výjimečně předvedla.

Módní návrhářka Tereza Sabáčková retrospektivní přehlídkou v jihočeské Alšově galerii na Hluboké slavila 15 let od založení ateliéru, pod jehož značkou kdysi začínala. Na takové jubilejní přehlídce nemohla chybět ani blízká kamarádka návrhářky Gabriela Bártová (35), které Tereza navrhovala svatební šaty, stejně jako Ivetě Vítové (40) anebo Veronice Arichtevě (37). Bártová přijela jen na otočku a po přehlídce chvátala za malou Terezkou, již hlídali její rodiče, kteří žijí na jihu Čech.

Večer byl plný překvapení a dojemných okamžiků. Například když nicnetušící návrhářka dostala od svých modelek dort a dárek k jubileu. Návrhářce zazpívala také další její zákaznice, herečka Ivana Jirešová (47), která mnohé diváky překvapila svým krásným hlasem.

"Tato přehlídka pro mne byla výjimečná, neopakovatelná a plná emocí, nejen pro mne, ale i pro ty, s kterými dlouhodobě spolupracuji. Ze srdce všem děkuji," okomentovala celý slavnostní večer dojatá Tereza Sabáčková. Jako obrovskou odměnu za 15 let své práce považuje to, že navrhla večerní róby pro Českou Miss Nikol Švantnerovou na Miss Universe.

Reklama

Další články

Načítám